Logg inn

Attende til brunehuset.org

Øyvind spør:

Kva er den beste sjekkereplikken?
"Eg skulle gjerne ha heva denne sjekken, takk!"
Eg har fått tips om at eg kanskje har mistolka spørsmåla dine i det siste. Difor vil eg no lime inn ein tekst frå ei fagside (og såleis bryte eit lass med kopibeskyttelseslover).

Tips når du skal flørte

1. Smil

Det smitter. Å smile gjør deg lettere å komme i kontakt med. Et smil lyser opp ansiktet ditt og drar folk til deg. Du vil bli en menneskemagnet!

2. Gi komplimenter

Gi din flørtende partner komplimenter. De beste komplimentene er de med et snev av overraskelse. Daten din vil forstå at du virkelig er en god lytter og menneskekjenner. Og at han eller hun har gjort inntrykk på deg. Husk at komplimentene må være ekte og genuine. Når du mottar et kompliment er den beste måten å imøtekomme det på helt enkelt å si ”Takk!”

3. Øyekontakt

Skaff øyenkontakt, men se din partner i øynene varsomt (ikke mer enn noen sekunder) for så deretter å se en annen vei. Ikke stirr!

4. Lytt

Du har to ører og en munn fordi du bør lytte dobbelt så mye som du snakker. Lytting er en kunst. Din flørtende partner vil bli tiltrukket av deg. Alle liker å bli hørt på.

5. Ta det første steget

Beveg deg nærmere personen du ønsker å lære kjenne bedre.

6. Vær verten

Forandre oppførselen din fra gjest til vert. Du er ikke en passiv person som sitter og venter på romantikk – tvert imot; du er velkomstkomiteen.

7. Ta med deg noe som kan være et samtalsemne

Forlat aldri hjemmet uten noe som kan innby til samtale. Dette kan være alt fra hunder, uvanlige smykker, barn, en god lukt, interessante slips, hatter eller en interessant bok. Disse tingene er bra for å bryte isen og få i gang samtalen. De innbyr til samtale og andre vil føle seg tvunget til å prate med deg.

8. Ha det gøy

Vær lekfull og spontan. Vis din sårbarhet.

9. Start en samtale

Den beste åpningsreplikken er å si hei. Snakk om omgivelsene, still et spørsmål, be om hjelp eller si hva du mener om noe som engasjerer deg.

10. Flørting er en holdning

En god flørter er selvsikker og ikke redd for å mislykkes. Vær entusiastisk og positiv – det fungerer!
"Hei. Eg er Eivind Marøy."
Ovanfor finn vi eit ufråvikeleg bevis på at sjølv dei vanskelegaste spørsmål kan ha enkle svar.